Bloedjes Advies & Consultancy

kwaliteit, deskundigheid en betrokkenheid

Bloedjes Advies & Consultancy

1 januari 2018 is Richard Bloedjes FFP CFP® uit Limmen als financieel planner gestart met Bloedjes Advies & Consultancy. Het bedrijf houdt zich bezig met financiële planning voor ondernemers, hypotheken, pensioen, vermogen, en ondernemersadvies. Na jarenlang in dienst te zijn geweest bij grote landelijke verzekeraars is Richard gestart als zelfstandig ondernemer. Hij wil met zijn bedrijf onderscheidend zijn op het gebied van oplossingsgericht financieel advies. Niet denken in problemen maar op zoek gaan naar een oplossing. Het werkgebied van Bloedjes Advies & Consultancy ligt tussen Amsterdam en Alkmaar. Limmen is als centraal middelpunt hiermee de ideale uitvalsbasis. 


Als gecertificeerd financieel planner onderscheidt Richard Bloedjes zich door kwaliteit, deskundigheid en betrokkenheid. Hij is in staat om jou als particulier of zelfstandig ondernemer integraal te adviseren over jouw financiële situatie en toekomst. 

Richard kan door zijn jarenlange ervaring je uitstekend helpen om de gevolgen van bijvoorbeeld echtscheidingwerkloosheid en arbeidsongeschiktheid in beeld te brengen. Samen met jou laat hij zijn licht schijnen op wat je al hebt geregeld. 

Geen poeha, maar doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Daar staat Richard voor.

Opbellen
E-mail
Info