Bloedjes Advies & Consultancy

kwaliteit, deskundigheid en betrokkenheid

Welke hypotheek heb ik nodig?

HYPOTHEEK LIMMEN  HYPOTHEEK LIMMEN  HYPOTHEEK LIMME

Het kopen van een huis is ingrijpend en complex. Of je nu starter op de woningmarkt bent of gaat doorstomen, in loondienst bent of zelfstandig ondernemer; een goed advies en passende (financiële) oplossing is belangrijk. Bloedjes Advies & Consultancy heeft samenwerkingen met veel verschillende banken en geldverstrekkers en beoordeelt wat voor jou de beste hypotheek is. Maar het belangrijkste: wat past het beste in jouw financiële plaatje? 

Prettig wonen

Je ontvangt een hypotheekadvies wat begrijpelijk en leesbaar is. Het advies gaat uit van betaalbare woonlasten op dit moment maar houdt ook rekening met je pensioen. Ook krijg je uitleg bij veranderingen in je persoonlijke situatie en wat daarvan de invloed is op de betaalbaarheid van je hypotheek. Bijvoorbeeld bij scheiding of arbeidsongeschiktheid. Dit voorkomt onaangename verrassingen en dat is wel zo prettig wonen. 

Wat kan ik lenen?

De maandlasten berekenen en de mogelijkheden van jouw maximale hypotheek met NHG zijn via deze sneltoets mogelijk. Deze toets geeft een indicatie wat je maximaal kunt lenen met Nationale Hypotheekgarantie.

Gratis eerste hypotheek afspraak?

Maak nu vrijblijvend, online een hypotheek afspraak. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Je kunt je via deze link hiervoor aanmelden. Wilt je meer informatie? Bel gerust op (06) 13 77 48 68 of stuur een e-mail naar info@bloedjes-advies.nl.

 

 

 

 

 


 

 


Opbellen
E-mail
Info