Bloedjes Advies & Consultancy

kwaliteit, deskundigheid en betrokkenheid

Financiële planning

 

Financiële planning helpt je bij het in kaart brengen van jouw financiële situatie en het plannen van jouw financiële toekomst. Iedereen krijgt gedurende haar of zijn leven te maken met veranderingen die ook financiële gevolgen hebben. Deze gebeurtenissen heten life events. En roepen ook allemaal weer nieuwe financiële vragen op. Trouwen of gaan samenwonen is één groot feest. Maar hoe ga je om met de financiële en juridische gevolgen van jouw nieuwe relatie? Hoe help je jouw kinderen financieel op weg? De keuze tussen kopen of huren is een afweging die in de loop van de tijd kan veranderen. Welke factoren zijn daarop van invloed? En als je kiest voor kopen, welke mogelijkheden zijn er dan voor een startershypotheek? 

Voor ondernemers zitten er aan wonen nog meer kanten. Hoe krijg je als zzp’er bijvoorbeeld een hypotheek? 

Of hoe combineer je de hypotheek met de bv? En denk je aan een tweede huis in het buitenland? Ook daaraan zitten vele interessante, maar complexe fiscale facetten.

Als gecertificeerd financieel planner (www.ffp.nl) onderscheidt Richard Bloedjes zich door kwaliteit, deskundigheid en betrokkenheid. Hij is in staat om je integraal te adviseren over jouw financiële situatie en toekomst. Door jaarlijkse opleidingen blijft zijn kennisniveau ook actueel. 


Opbellen
E-mail